Douches

Advies nodig?

Bezoek onze showroom of neem contact op en we helpen je graag verder.

0162 - 510 299

Douches

Douchen is één van onze dagelijkse rituelen waarbij het douchecomfort steeds belangrijker wordt. Soms wordt dan ook bij gebrek aan ruimte het bad vervangen door een ruime inloopdouche of riante douchecabine en dan voorzien van een op- of inbouw regendouche in de gewenste kleur. Voor iedere doucheruimte hebben we wel een geschikte glaswand, nisdeur, schuifdeur of douchecabine die aan jouw specifieke wensen voldoet. Denk hierbij aan verschillende glassoorten, profielkleuren, samenstelling, uitstraling en maatvoering.

Douche sfeer

Als vloerafwerking kun je kiezen voor een douchevloer van bijvoorbeeld acryl, composiet of Quaryl die tegenwoordig zo laag en vlak zijn dat ze in of direct op de vloer geplaatst kunnen worden en leverbaar zijn in allerlei maten en verschillende kleuren. Of dat de je de tegelvloer door laat lopen en als afvoer gebruik maakt van een douchegoot.

Vergeet de buitendouche niet voor in de zomermaanden en voor bij het zwembad.

Om je douchebeleving verder te verrijken kun je kiezen voor een stoomdouche of een inbouw Sunshower die met zijn infraroodtechnologie en laag gedoseerde UV-licht zorgt voor een juiste dosis warmte en vitamine D, een combinatie van functionaliteit en luxe.

Douche sfeer Sunshower